SINOPSIS

Uspešan par, Megi i Aron, spremaju se za rođenje svog prvog deteta. Samo nekoliko nedelja pre porođaja saznaju da im je sin umro u majčinom stomaku. Megi i Aron pokušavaju da nastave sa svojim životima, ali ne mogu da se reše postporođajne tuge. Pokušavaju to da urade na više načina - poricanjem, udaljavanjem i alkoholom - ali kad Megi sazna da Aron ima ljubavnu aferu sa koleginicom Dejnom, odlučuje da okonča brak. Taman kad pomisli da je to novi početak njenog života, saznaje da je ponovo trudna i da je Aron otac (zatrudnela je kad su pobegli u Vegas u pokušaju da spasu svoj brak). Uz pomoć Kler, empatične doktorke, koja je pre nekoliko godina i sama iskusila sličan gubitak, Megi konačno prestaje da oplakuje svog sina. Potom ona i Aron moraju da se udruže i suoče sa rizičnom i zastrašujućom trudnoćom.

Fotografije

Ponovo na nuliPonovo na nuliPonovo na nuliPonovo na nuliPonovo na nuliPonovo na nuliPonovo na nuliPonovo na nuli

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Porodica dobre veštice (2011)

  danas
  image
  Kasi Najtingejl i njenu porodicu poseti Abigejl, tajanstvena mlada žena koja tvrdi da je Kasina rođaka i da je njeno ime našla na sajtu s porodičnim stablom.
 • Dugo umiranje u jednom danu (1968)

  danas
  image
  Tri britanska vojnika na neprijateljskoj teritoriji poslednjih dana Drugog svetskog rata. Svaki ima drugačiji pristup ratovanju i da bi preživeli misiju – i živi...
 • Božić uz zvijezde (2020)

  danas
  image
  Da bi spasila obiteljski restoran od rušenja, pravnica Annie nevoljko sklapa neobičan dogovor s nasljednikom građevinske tvrtke.
 • Oslikani veo (2006)

  danas
  image
  London 1925. godine. Kiti (Naomi Vots) se bliži starosnoj granici kada je, po njenoj porodici, krajnje vreme za udaju. Želeći da pobegne od dosadašnjeg života,...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.