SINOPSIS

Videli smo prošlost i sadašnjost velikih mačaka, ali do sada nismo mogli ni da zamislimo njihovu budućnost. Emisija istražuje izazove koji bi mogli da očekuju velike mačke u ekstremnim scenarijima i kako bi morale da im se prilagode da bi preživele.
Uz pomoć najmodernije tehnologije omogućen nam je potpuno novi pristup proučavanju velikih mačaka. Uzbudljivi dokumentarni film otkriva nam kako bi se velike mačke prilagodile životu u zaleđenom, poplavljenom ili pustinjskom svijetu. Osim toga prisustvovat ćemo i simulaciji borbe za preživljavanje koju će preživeti samo jedna vrsta.

Fotografije

Mačke budućnosti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • An Argument for Old Age (2013)

    image
    A full-length documentary, which is a record of an extraordinary, long-term relationship of a middle-aged artist with his aged neighbor. A lonely, solitary old...
  • Pume na kraju sveta: Rađanje (2020)

    image
    Ovo je priča o Solitariji, majci pumi sa četiri mladunčeta. Priča je smeštena u Nacionalni park Tores del Pajn.
  • Razgovori o drveću (2019)

    image
    Suliman i još tri člana Sudanskog filmskog kluba odlučuju da obnove stari bioskop. Njih ujedinjuje ne samo ljubav prema filmu i strastvena želja za obnavljanjem...
  • Vanzemaljci - Velike misli (2016)

    image
    Profesor Martin Ris gleda na nauku koja stoji iza moderne potrage za vanzemaljskim životom i iznosi teoriju da bi trebalo da tražimo mašine, a ne organska bića.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.