Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 7.6/10
(68 glasova)

SINOPSIS

Otkrivši da joj je dečko oženjen, Karli uskoro upoznaje njegovu ženu. Kad se otkrije još jedna ljubavna afera, tri žene se udružuju i smišljaju kako da se osvete prevarantu i lažljivom trostrukom švaleru.
Saznavši da joj je dečko oženjen, povređena žena (Kameron Dijaz) pokušava da uspostavi kontrolu nad svojim životom. Ali kad slučajno upozna njegovu ženu (Lesli Man), shvata da njih dve imaju mnogo toga zajedničkog, i njena zakleta neprijateljica zapravo joj postaje najbolja prijateljica. Kad otkriju još jednu ljubavnu aferu (Kejt Apton), tri žene se udružuju i smišljaju kako da se osvete tom prevarantu i lažljivom trostrukom švaleru.

Fotografije

Osveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski načinOsveta na ženski način

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.