SINOPSIS

Kada osvoji putovanje u Afriku, porodica Berg koristi svoje putovanje da pomogne u spašavanju ugroženih životinja. Međutim, lovokradice ne gledaju blagonaklono na njihov angažman.
Porodica Berg osvoji putovanje u Afriku. Deca insistiraju da odu u Afriku i učestvuju u dobrotvornom radu sa ugroženim životinjama. Budući da nijedno od roditelja nema vremena da putuje sa njima, deca ubede ujaka Erika da ide sa njima. Oni u Africi žive na farmi koja je ujedno veterinarska bolnica i hotel. Ujak Erik i deca su iznenađeni kad saznaju da gospođa Flint, njihova gruba komšinica iz Danske, takđe boravi na farmi sa svojom mladom sestričinom Džuli. Na farmi deca pomažu veterinarima da se brinu o leopardima, majmunima i slonovima u nadi da će ih vratiti u divljinu. Tokom boravka u Africi, deca odlaze sa farme da borave u improvizovanom kampu koji se nalazi usred afričke savane. Putovanje kreće naopako kada gospođu Flint kidnapuju lovokradice koje dolaze da kradu životinje i rogove nosoroga. Ujak Erik i deca kreću automobilom za lovokradicama i upuštaju se u avanturu po afričkoj savani da spasu gospođu Flint i životinje.

Fotografije

Moja afrička avanturaMoja afrička avanturaMoja afrička avanturaMoja afrička avanturaMoja afrička avanturaMoja afrička avanturaMoja afrička avanturaMoja afrička avantura

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najgori Božić namrgođene mačke (2014)

    image
    Pas slavan na internetu, bijesan jer je ostao zadnji u trgovini kućnim ljubimcima, napokon pronalazi srodnu dušu - podjednako usamljenu djevojčicu.
  • Asteriks na Olimpijadi (2008)

    image
    PRO VISION Grčke sudije zabrane čarobni napitak kao neprirodni stimulans i Gali su primorani da se takmiče koristeći isključivo sopstvenu snagu, ali pre svega...
  • Meda sa Severa 3: Kraljevska Avantura (2019)

    image
    Uz pomoć svojih prijatelja Leminga, Norm mora da održi svoju reč i krene na putovanje širom sveta kako bi pomogao u pronalaženju artefakta za narod Kine.
  • Zaboravljeni princ (2020)

    image
    Svako veče pre odlaska u krevet razvedeni Džibi priča priče svojoj sestričini i tako zajedno putuju u daleke svetove. Sve dok jednom daleki svet ne dođe kod njih.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.