Ocena: 6.1/10
Ocena korisnika: 5.3/10
(7 glasova)

SINOPSIS

Selma Hajek i Hoze Mota igraju glavne uloge u filmu čija je tema predatorska priroda medija i javnosti, koja se hrani ljudskom tragedijom. Osim medijske manipulacije, reditelj Aleks de la Iglesija je želeo da se osvrne na aktuelnu ekonomsku situaciju u Evropi.
Bivši publicista Roberto nema sreće. Bez posla i napušten od strane prijatelja i kolega, „vuče" se sa jednog intervjua na drugi. Njegova žena Luiza je jedina na koju može da se osloni.
Nakon jedne ponižavajuće epizode on odlazi u Kartaginu, mesto gde su on i Luiza proveli medeni mesec. Međutim, umesto njihovog hotela sada je tu muzej.
Tokom otvaranja muzeja, dok Roberto razgleda unaokolo, u čudnoj nezgodi pada sa skele. Kako mu sada gvozdena šipka viri iz temena, postaje glavna meta novinara i odlučuje da to dobro iskoristi.

Fotografije

Kako sreća hoće

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kuhle Wampe oder: Wem gehort die Welt? (1932)

    image
    Članovi radničke porodice koji su izgubili posao, a na kraju i stan, prisiljeni su živeti u improvizovanom šatorskom naselju Kuhle Wampe
  • Aller retour (1978)

    image
    Seljak sa porodicom dolazi u Pariz da nađe posao. On se ubrzo zaposli, ali nije zadovoljan, pa često menja poslodavce. U potrazi za boljim poslom nasedne...
  • Put na jug (1988)

    image
    Tridesetogodišnjak se vraća iz Južne Amerike u rodno selo, koje se nalazi u planinama Jugoslavije, da bi našao devojku sa kojom će se oženiti i povesti je sa...
  • Sveti di-džej (2010)

    image
    Nedavno paralizovani di džej dobija mnogo više nego što je tražio kada se upusti lečenja verom.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.