SINOPSIS

Džef Dresner je penzionisani pljačkaš sefova koji je okrenuo leđa kriminalu i počeo pošteno da zarađuje kao pekar. Ali kada se njegov naivni zet, Teri, zaduži kod lokalnog zelenaša, Džef je primoran da odradi još jedan, poslednji posao.
Priča prati Džefa Dresnera, penzionisanog pljačkaša sefova, koji je primoran da se vrati iskvarenom podzemlju i nezakonitim poslovima iz prošlosti kada njegov zet ne može da vrati dug ozloglašenom zelenašu i mora odmah da dođe do ogromne sume novca ukoliko želi da izvuče živu glavu. Dresner organizuje pljačku da pomogne mladiću, ali se situacija ubrzo komplikuje – Dresner je u procepu između nemilosrdnog detektiva koji jednom zauvek želi lopova da privede pravdi, i advokata koji nema dovoljno iskustva da uspešno brani ovog kriminalca od karijere. Dresner iznenada bude uhvaćen u mrežu laži i prevara, boreći se da spasi sebe i istovremeno pomogne svojoj porodici.

Fotografije

DugDugDugDugDugDugDugDugDugDugDugDug

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Plamenovi Gnjeva (2021)

    image
    Niz podmetanja požara užasava mali grad. Lokalni policajac udružuje snage s federalnim agentom kako bi riješili slučaj prije nego što piroman ponovno napadne.
  • Opasni trag (1984)

    image
    Radnja filma odvija se 1980. godine, a obuhvata istinite događaje - delovanje albanskih iredentista na Kosovu. Iskusni policijski inspektor na tragu je grupi koja...
  • Izdaja golubice (1993)

    image
    Eli i njena ćerka su u opasnosti. Ali zbog koga i čega, one to ne znaju.
  • Rizična igra (2013)

    image
    Riči, student na Prinstonu, verujući da je prevaren odlazi na Kostariku da bi se suočio sa Ivanom Blokom, tajkunom onlajn kockanja. Riči naseda na Blokova...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.