SINOPSIS

Srbija, 2003.godina. Ako posetite neki od gradova u ovoj zemlji, učiniće vam se da je to jedna moderna zemlja, ali utisak će vam se promeniti ukoliko zađete u neko od sela. Eurochannel vam želi dobrodošlicu u srpsko selo kako biste iz prve ruke iskusili dva lica ove zemlje koja se stalno menja. U Pilećim izborima, celokupno društvo će biti predstavljeno, kritikovano i proslavljeno uz pomoć fenomena mobilnog telefona.

Scenarista:
TRAJANJE: 48 min

Fotografije

Pileći izbori

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dokazano Džonatan (2007)

    image
    Džonatan Vinters, ikona stripa i nadareni umetnik, sanja o tome da mu slike vise u Muzeju moderne umetnosti u Njujorku. Slavni umetnički kritičar veruje da je...
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
  • Potraga za Gadafijevim milijardama (2020)

    image
    Duže od 40 godina, pukovnik Muamer Gadafi, kog su nazivali i “besni pas”, vladao je Libijom čvrstom rukom. Disidenti su ubijani, kritičari stavljani na muke,...
  • Dinosaurusi: Poslednji dan (2022)

    image
    Ovaj čuveni dokumentarac oživljava, sa neviđenim detaljima, izgubljeni svet poslednjih dana dinosaurusa.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.