Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 4.8/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Džonatan Vinters, ikona stripa i nadareni umetnik, sanja o tome da mu slike vise u Muzeju moderne umetnosti u Njujorku. Slavni umetnički kritičar veruje da je Džonatan „izgubljena karika između Miroa i Dalija“ i uspeva da ubedi MOMA da Džonatanu upriliči izložbu. Džonatan uleće u slikarsku pomamu ali katastrofa nastupa kada mu ukradu omiljenu sliku, zbog čega gubi svoj smisao za humor i nije u stanju da završi slike za svoju veliku umetnilku izložbu. Svi njegovi prijatelji, od Robina Vilijamsa do Sare Silverman, dolaze da pomognu da Džonatan povrati zdrav duh.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
  • Škola šarma (2007)

    image
    Prava buntovnica, Adel je ponosna na svoje tri tetovaže, pirsinge, ali i na nedavno hapšenje zbog navodnog neprimerenog ponašanja u javnosti. Zgrožen zbog straha...
  • Potraga za zlatom (2014)

    image
    Pogledajte priču o zlatu i saznajte o procesu kojim se ovaj dragoceni resurs pretvara iz sirovog metala u fini nakit.
  • Istraživač: Putovanje do Evrope (2019)

    image
    Evropa, ledeni mesec Jupitera, mogao biti naša najveća nada u pronalazak inteligentnih oblika života u našem univerzumu. Ekipa istraživača i naučnika planira...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.