SINOPSIS

Kasting je dokumentarni film o ljudima koji su prisiljeni da preduzmu očajničke mere, čak i kompromituju svoje moralne standarde, da bi zaradili novac u ekonomski opustošenim zemljama Istočne Evrope. Često i ne znajući u šta se upuštaju, ovi muškarci i žene se javljaju na pozive za raznorazne audicije, gde završavaju odgovarajući na lična pitanja pred kamerama u donjem vešu.

Scenarista:
TRAJANJE: 52 min

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Plaža tigar ajkula (2016)

    image
    Dr Nil Hameršlag odgovara na ključna pitanja nauke o tigar ajkulama - gde se ove ajkule pare, gde trudne ženke nose mladunce, i gde ih rađaju?
  • Splav (2018)

    image
    Godine 1973. pet muškaraca i šest žena prešlo je Atlantik na splavu, u sklopu naučnog eksperimenta koji je proučavao sociologiju nasilja, agresije i seksualne...
  • Moj život bez daha (2017)

    image
    Goran je svetski rekorder u ronjenju na dah. Za mnoge ljude je danas ovo vrlo popularan i pomalo pomodan sport. Za njega predstavlja put prekriven tišinom i...
  • Vuli Mamut: autopsija (2014)

    image
    Serija prati tim stručnjaka za mamute i kloniranja, koji izvode istorijsku autopsiju u Sibiru, u pokušaju da ovog giganta ledenog doba vrate u današnje vreme.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.