poster

Vodeni Čovek i Izgubljeno Kraljevstvo

Aquaman and the Lost Kingdom (2023)

akcioni, fantazija, naučna fantastika, avanturistički | SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, Kanada, Australija, Island
Reditelj: James Wan

Gde gledati
U bioskopu od 20.12.23.
Cineplexx
Ocena: 5.7/10
Ocena korisnika: 7/10

SINOPSIS

Nakon što Akvamena nije uspeo pobediti prvi put, Crni Manta, i dalje vođen potrebom za osvetom smrti svog oca, neće se zaustaviti ni pred čim dok ga jednom zauvek ne svlada. Ovaj put Crni Manta je snažniji nego ikada, koristeći moć mitskog crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga pobedio, Akvamen će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi se udružili. Zajedno, moraju ostaviti po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili porodicu, kao i svet, od nepovratnog uništenja.

Fotografije

Vodeni Čovek i Izgubljeno KraljevstvoVodeni Čovek i Izgubljeno KraljevstvoVodeni Čovek i Izgubljeno KraljevstvoVodeni Čovek i Izgubljeno KraljevstvoVodeni Čovek i Izgubljeno KraljevstvoVodeni Čovek i Izgubljeno KraljevstvoVodeni Čovek i Izgubljeno KraljevstvoVodeni Čovek i Izgubljeno KraljevstvoVodeni Čovek i Izgubljeno Kraljevstvo

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.