SINOPSIS

Džoni Noksvil i ekipa vraćaju se u trećoj varijanti spin-ofa njihovog TV šou programa, u kojoj su u centru pažnje opasni poduhvati i eksplicitno pokazivanje u javnosti.
Džoni Noksvil i njegovi ortaci još jednom se okupljaju i smišljaju nove detinjaste fore kako da jedni druge – i svoju publiku – dovedu do ludila. Bilo da udaraju jedni druge u prepone ili izvode skečeve u kojima se gađaju kostimima, opremom, divljim životinjama ili, najčešće, izmetom, momci izvode stvari koje vi svakako ne biste smeli, a čak nisu sigurni ni da li bi oni smeli.

Fotografije

Jackass 3DJackass 3D

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uterivač dugova (2018)

    image
    Frenč se bavi uterivanjem dugova za mafiju. Posao deluje poprilično lagano, sve dok ga jedan "klijent" ne uvuče u probleme dublje nego što je mogao očekivati.
  • ZG80 (2016)

    image
    Grupa prijatelja iz istog kraja u Zagrebu, članovi navijačke grupe BBB (Dinamo), krajem '80-ih godina prošlog veka kreće na gostujuću utakmicu s najvećim...
  • Dokazano Džonatan (2007)

    image
    Džonatan Vinters, ikona stripa i nadareni umetnik, sanja o tome da mu slike vise u Muzeju moderne umetnosti u Njujorku. Slavni umetnički kritičar veruje da je...
  • Don Kamilo (1984)

    image
    Sveštenik pomaže gradiću u koji je postavljen, da bi rešio sukobe koji se godinama postoje...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.