SINOPSIS

Film “Volim da te volim, Dona Samer” oblikovan je samim razmišljanjima Samerove, sećanjima bliske porodice, prijatelja i kolega, i ispunjen zvucima njenih pesama. On je prodorni pogled na legendarnu umetnicu dok stvara muziku koja je vodi iz avangardne muzičke scene u Nemačkoj, do blještavila i sjajnih svetala plesnih klubova u Njujorku, svetskog priznanja i do toga njen glas i umetnost postaju odlučujući zvučni zapis jedne ere. Duboko lični portret Samerove na sceni i van nje, film sadrži mnoštvo fotografija i nikad dosad viđenih kućnih video-snimaka - koje često snima sama Samer - i pruža nam bogat uvid u iznenađujući raspon njenog umeća: od pisanja pesama do slikarstva, dok istražuje uspone i padove života na svetskoj sceni.

Fotografije

Volim da te volim, Dona SamerVolim da te volim, Dona SamerVolim da te volim, Dona SamerVolim da te volim, Dona SamerVolim da te volim, Dona SamerVolim da te volim, Dona SamerVolim da te volim, Dona Samer

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.