Ocena: 6.1/10
Ocena korisnika: 10/10

SINOPSIS

Dvanaestogodišnji Mali izgubio je majku i otkriva da mu otac opterećen dugovima krade dobrotvorni novac koji su prikupili u njeno ime. Uzevši novac, Mali ukrade taksi i šokiran je kad na zadnjem sedištu zatekne ženu, Džoj, s bebom. Džoj se bori sa majčinstvom i planira da svoju bebu da prijateljici koja će dete gajiti kao svoje. Ona se pridružuje Maliju na divljem putovanju po Irskoj: kradu automobile, stopiraju, hvataju trajekte i razbijaju policijske barikade. Malijev otac je u poteri, a Džoj očajnički želi da pobegne i ostavi svoj život iza sebe. Ovo dvoje odmetnika se postepeno povezuju, otkrivaju da nisu osećali roditeljsku ljubav, ali oboje imaju mnogo ljubavi da pruže. Zajedno pronalaze srećniji način da putuju kroz život - i pronalaze ljubav jedno u drugom.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Beskrajni vikend (2022)

    image
    Odrođene sestre i brat ponovo žive pod istim krovom kad se otac koji ih je napustio vrati u njihove živote. Svako mora da odluči da li je ponovno okupljanje dobro...
  • Izgubljeni Kralj (2022)

    image
    Istoričarka amaterka prkosi akademskoj zajednici u svojim naporima da pronađe ostatke kralja Ričarda III, koji su izgubljeni više od 500 godina.
  • Dan Majke (2021)

    image
    Jedno popodne romantičnog uživanja engleske sobarice i njenog ljubavnika ima posledice koje će zauvek promeniti život mlade žene.
  • Sin (2022)

    image
    Poučna priča o porodici koja se bori da se ponovo okupi nakon raspada. “Sin” prati Pitera, čiji se užurbani život s bebom i novom partnerkom Bet preokrene kad se...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.