Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(6 glasova)

SINOPSIS

Poučna priča koja prati obitelj koja se bori da se ponovno ujedini nakon raspada. „Sin“ prati Petera, čiji se užurbani život s njegovom bebom i novom partnericom Beth preokrene kada mu se bivša žena Kate pojavi na vratima kako bi razgovarali o njihovom sinu Nicholasu, koji je sada tinejdžer. Mladić mjesecima izostaje iz škole i vrlo je problematičan. Peter se trudi brinuti o Nicholasu kao što bi želio da se njegov vlastiti otac brine o njemu dok se nastoji posvetiti i svom i Bethinom novom sinu, a na poslu mu se nudi radno mjesto iz snova u Washingtonu. Međutim, posežući za prošlošću da ispravi svoje pogreške, on gubi uvid u to kako zadržati Nicholasa u sadašnjosti.

Fotografije

SinSin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Emili (2022)

    image
    „Emili“ prikazuje imaginarni život jedne od najpoznatijih svetskih spisateljica, Emili Bronte. Ema Maki glumi buntovnicu Emili koja piše književni klasik...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.