poster

Hong Kong Ekspres

Chung Hing sam lam (1994)

Reditelj: Kar-Wai Wong
Pink World Cinema | Sutra | 01:05

Ocena: 8.0/10
Ocena korisnika: 9.1/10
(7 glasova)

SINOPSIS

Honkonški reditelj Kar-Vai Vong uspostavio je jedinstveni stil ovim intelektualnim ostvarenjem koje priča dve naoko slične, ali nepovezane priče o samoći i razdvojenosti u velikom gradu.
Film počinje u noći između 30. aprila i 1. maja u Čangking hausu, zamršenom komercijalnom kompleksu u Hong Kongu. Kineskinja sa plavom perikom pokušava da sakrije nešto heroina u stvari grupe Pakistanaca unajmljenih da iznesu drogu iz zemlje. 1. maj je istovremeno i kraj meseca u kojem je policajca broj 223 ostavila njegova devojka. Zakleo se da će da se zaljubi u prvu devojku koja tog dana prođe kroz ta vrata: Ispostaviće se da je to plavokosa devojka koja diluje drogu... U restoranu brze hrane, Fej sluša pesmu „California Dreaming“. Drugi policajac, redovna mušterija, upravo je ostao bez devojke, koja je ostavila ključ od njegovog stana u restoranu. Fej uzima ključ i potajno ulazi u njegov stan, gde počinje da menja njegov red.

Fotografije

Hong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong EkspresHong Kong Ekspres

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Broken Flowers (2005)

    image
    Šeri prekida vezu sa uspešnim poslovnim čovekom Donom Džonstonom, a u isto vreme Don primi anonimno pismo u kojem piše da ima 19-ogodišnjeg sina, no on nema pojma...
  • Baster (1988)

    image
    Zasnovan na priči o Ronaldu Christopheru "Busteru" Edwardsu (Phil Collins), jednom od lopova koji su učestvovali u "Velikoj pljački voza" iz 1963. godine.
  • Nežna udica (2008)

    image
    Duboko u najmračnijem srcu očajničkom grada, ljubavni trougao između boksera gubitnika, opasnog kriminalca i seks bombe. Prisiljena birati između ljubavi i novca,...
  • Sudija Prist (1934)

    image
    Samoproklamovani "sudija" Viliam "Bili" Prist iz Kentakija, predsedava u sudskom predmetu u kome se sudi odmetniku koji je nepravedno optužen za ubistvo.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.