SINOPSIS

Karijera Brajana de Palme, jednog od najnadarenijih, najuticajnijih i ikonoklastičkih filmskih stvaralaca svih vremena, započela je 60-ih godina i uključivala je vrlo hvaljene i raznovrsne filmove kao što su „Keri“, „Obučena da ubije“, „Pucanj nije brisan“, „Lice s ožiljkom“, „Nesalomivi“, „Karlitov put“ i „Nemoguća misija“. U ovom živom, prosvetljujućem i neočekivano dirljivom dokumentarcu, režiseri Noa Baumbah i Džejk Paltrou vode lični i spontan razgovor sa De Palmom. Istražuju ne samo njegov život i rad, već i njegov jedinstven pristup filmskom zanatu i njegovo izuzetno iskustvo u putu kroz filmski biznis, od njegovih ranih dana lošeg momka Novog Holivuda do poslednjih godina cenjenog veterana u tom polju.

Fotografije

De Palma

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Grinberg (2010)

    image
    Rodžer Grinberg, propali muzičar, koji zarađuje za život kao stolar u Njujorku, vraća se u rodni Los Anđelesu kako bi čuvao kuću svog brata dok je on odsutan....
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.