Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 7/10
(7 glasova)

SINOPSIS

Džoj nailazi na grupu Džejn kad njena trudnoća postaje opasna po život. Grupa joj spasava život, i na njeno veliko iznenađenje, takođe joj pruži osećaj svrhe. Džoj počinje da krišom odlazi u njihovu sigurnu kuću i tako počinje njen život aktivistkinje. “Pozovi Džejn” prenosi istinitu priču o grupi “Džejn“, tajnom kolektivu žena koje su se uzdružile u Čikagu tokom 1960-ih kako bi u tajnosti obezbedile bezbedan i siguran abortus za skoro 12.000 žena i devojaka.

Fotografije

Pozovi Džejn

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sin (2022)

    image
    Poučna priča koja prati obitelj koja se bori da se ponovno ujedini nakon raspada. „Sin“ prati Petera, čiji se užurbani život s njegovom bebom i novom partnericom...
  • Glavni vrtlar (2022)

    image
    "Glavni vrtlar" priča je o vrtlaru (Joel Edgerton) čiji naizgled miran život remeti neobičan zahtjev njegove poslodavke (Sigourney Weaver). Kako bi zaštitio ono...
  • Izgubljeni kralj (2022)

    image
    Istoričarka amaterka prkosi akademskoj zajednici u svojim naporima da pronađe ostatke kralja Ričarda III, koji su izgubljeni više od 500 godina.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.