Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 7.4/10
(15 glasova)

SINOPSIS

Alis i Džek imaju sreće što žive u idealizovanoj zajednici „Viktorija“, eksperimentalnom kompanijskom gradu u kom žive muškarci koji rade za tajni projekat „Viktorija“ i njihove porodice. Društveni optimizam iz 1950-ih koji je zastupao njihov izvršni direktor Frenk – korporativni vizionarski i motivacioni životni trener – usidrio se u svaki aspekt svakodnevnog života u tesno povezanoj pustinjskoj utopiji. Dok muževi provode svaki dan u sedištu projekta „Viktorija“, radeći na „razvoju progresivnih materijala“, njihove žene – uključujući Frenkovu elegantnu partnerku Šeli – provode vreme uživajući u lepoti, luksuzu i razvratu svoje zajednice. Život je savršen, a potrebe svakog stanara ispunjava kompanija. Sve što traže zauzvrat je diskrecija i neupitna posvećenost cilju pobede. Ali kada počnu da se pojavljuju pukotine u njihovom idiličnom životu, otkrivajući bljeskove nečeg mnogo zlokobnijeg što vreba ispod atraktivne fasade, Alisa ne može, a da ne dovede u pitanje šta tačno rade u „Viktoriji“ i zašto.

Fotografije

Ne brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, dragaNe brini, draga

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.