poster

Bleach

Bleach (2018)

Reditelj: Shinsuke Sato

Gde gledati
Strimovanje
Ocena: 6.4/10

SINOPSIS

High school student Ichigo Kurosaki lives an ordinary life, besides being able to see ghosts and the blurry memories of his mother's death under strange circumstances when he was a kid. His peaceful world suddenly breaks as he meets Rukia Kuchiki, a God of Death.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zmajevo srce 5: Osveta (2020)

    image
    Nakon ubojstva njegove obitelji, mladi farmer kreće u epsku potragu za osvetom i stvara neočekivanu vezu s veličanstvenim zmajem.
  • Kralj škorpiona 5: Knjiga duša (2018)

    image
    Kralj škorpiona udružuje se s ratnicom u potrazi za legendarnom relikvijom koja će im omogućiti da zaustave zlog gospodara.
  • Kralj škorpija 2 (2008)

    image
    Matajus, mladi ratnik, ima samo jedan cilj u životu, postati član posebne družine čiji je osnovni zadatak zaštita kralja. Kako bi to ostvario on se mora pokazati...
  • Kralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenje (2012)

    image
    Otkako je doživeo trijumfalan uspon ka moći u prvom blokbasteru „Kralj škorpija“, Matajusovo kraljevstvo je palo i kuga mu je odnela kraljicu. Kao plaćeni ubica...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.