SINOPSIS

Oskar je popularan u novoj školi. Ali kada njegovi školski drugovi saznaju da je Jevrejin, on postaje žrtva pretnji i maltretiranja. Dok direktor ignoriše žalbe njegovih roditelja, Oskar pronalazi način da izađe na kraj sa poniženjima.
Petnaestogodišnji Oskar je popularan u novoj školi. Ali, kada njegovi školski drugovi saznaju da je Jevrejin, on počinje da trpi pretnje i maltretiranje. Dok direktor ignoriše žalbe njegovih roditelja, Oskar pronalazi način da izađe na kraj sa poniženjima. Priča je zasnovana na istinitim događajima.

Fotografije

KipaKipaKipaKipaKipaKipa

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Drifting (2017)

    image
    A fishing day between a son, a father and a grandfather. They are speaking about an absent mother, who becomes present. A call is received.
  • Indián (2016)

    image
    During the decades of communism in Eastern Europe, many kids wanted to be American Indians. Kids were amazed by novels as well as comics and western films. For...
  • Rodri (2012)

    image
    Rodrigo hasn't worked in eight years. He'll be 47 soon.
  • Otac (2012)

    image
    When did you last talk with your father? Will you ever ask him about those things that hurt you?
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.