Nova turska serija 'Ponovno rođen'

петок, 19 август 2016 20:25

Nova TV od ponedjeljka donosi novu tursku uspješnicu jedinstvenog scenarija, kompleksnih likova i priču o osjećaju izgubljenosti. Može li netko bez prošlosti imati budućnost, tko me može upoznati sa samim sobom i tko sam ja neka su od pitanja s kojima će se glavni lik suočiti. Zamjena identiteta, jeziva izaja i istinska ljubav u novoj turskoj seriji 'Ponovno rođen' od ponedjeljka 22. kolovoza na Novoj TV!


Priča počinje na proslavi osmog rođendana blizanaca Metea i Efea. Na proslavi su i njihova majka Lejla, otac Harun i njegova dva poslovna partnera, Mazhar i Jakup te Jakupova žena i kći Nisan. Jakup jedini zna za tajnu aferu između Lejle i Mazhara. Dok se Efe igra skrivača u vrtu, vidi majku kako se ljubi s Mazharom. Želi to otkriti tati, ali na proslavi nema za to priliku.

Tri poslovna partnera, Harun, Jakup i Mazhar, moraju donijeti odluku u vezi s tvrtkom koja bi mogla značiti veliku prekretnicu u njihovu poslovanju. Ponuđen im je vrlo unosan posao krijumčarenja oružja preko tvrtke, ali Harun se tomu jako protivi. Haruna hitno zovu iz ureda i on naglo odlazi ne primijetivši da mu se Efe skriva u autu. Ušuljao se u auto da bi rekao tati za mamin preljub. Efe pogreškom biva uvučen u zamku za njegova oca. Atentator Kadim, kojega je unajmio Jakupov korumpirani policijski zapovjednik da mu odrađuje prljavi posao, čeka da naiđe Harunov auto. Kad se napokon pojavi, ubojica ga presretne i odgura s ceste...

NOVA TVDoma TV

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.