BenQ-ov novi premium projektor

среда, 22 мај 2024 09:22

 
BenQ je najavio najnoviji dodatak svojoj CinePrime seriji projektora, a čini se da bi to mogao biti najozbiljniji model tvrtke koji je napravio do sada. W5800 ističe visoku svjetlinu i skup značajki koje bi trebale zadovoljiti čak i najzahtjevnije filmofile. Uvije nešto posebno.
Piše: Darko Brlečić
Ovo je 4K DLP laserski projektor koji uključuje BenQ CinematicColour i HDR-Pro tehnologije. Međutim, za razliku od većine drugih BenQ-ovih 4K projektora, ovaj ne koristi tehnologiju pomicanja piksela za postizanje rezolucije. Ovo je izvorni 4K projektor koji je sposoban prikazati svih 8,3 milijuna piksela .
Može se pohvaliti visokom poznatom svjetlinom od 2600 ANSI lumena, a BenQ sugerira da je ovo prvi laserski projektor na svijetu s tom svjetlinom. Također može projicirati sliku do 200 inča, s funkcijom zumiranja od 1,6x koja omogućuje impresivnu sliku od 150 inča sa udaljenosti od samo 16,6 stopa. W5800 također uključuje značajku 2D pomaka leće (okomito 土 50% i vodoravno 土 21% maks.) što znači da možete centrirati sliku čak i ako je vaš prostor za pozicioniranje ograničen.
W5800 također podržava HDR10 i HDR10+ s dinamičkim metapodacima slike koji pojedinačno optimiziraju svaki kadar. Cijena I dostupnost kod uvoznika su nepoznati.
Post BenQ-ov novi premium projektor je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.