епизода: 143

Содржина

Мариана наставља причати Божиќну причу Маyити и говори јој како су духови одвели старца да види своју прошлост и садашњост. Јуан Мигуел улази у Марицхуyину собу у болници, она је у бунилу и говори му да га не жели више никада видјети и не жели га поред себе. Патрицио се сваѓа с Јуаном Мигуелом и говори му нека заувијек оде и не приближава се више његовој кќери. Отац Анселмо тјеши Јуана Мигуела и савјетује му нека буде стрпљив. Иако је Марицхуy поновно без свијести, Јуан Мигуел је моли да му опрости, те такоѓер моли Цецилију да му опрости. Затим исприча Онелији и Балбини како је дошло до несреќе и криви себе због тога. Марицхуy се не буди, али је немирна због снова с призорима несреќе и у којима се појављује Јуан Мигуел. Патрицио разговара с Исраелом и говори му да Естефаниа веќ плаќа својим лудилом за све што је учинила његовој кќери. Марицхуy је у критичном стању због вруќице, а Јуан Мигуел узнемирено чека резултате претрага.

Слики

Опрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓеломОпрезно с анѓелом

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.