poster

Der Landarzt

Der Landarzt (1987)

Драма, Pоманса | Западна Германија, Австрија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 17

епизода: 6

Содржина

Доктор Јан Бергманн, 33-годишњи наочити лијечник, своје звање схваќа као позив. Стручан, савјестан, суосјеќајан и сусретљив, убрзо стјече повјерење и симпатије становника својег новог пребивалишта. Јанов отац, проф. др. Хеинрицх Бергманн, гласовити кирург, никад није преболио женину трагичну смрт и своју слабост скрива иза ауторитарности и строгости, због којих никад није успио изградити нормалан однос са сином. То је један од разлога зашто Јан одлази из клинике у Хамбургу под очевим водством - како би стао на властите ноге и ослободио се моќне очеве сјене.
У Деекелсену Јан упознаје Марен Јантзен и први пут у животу осјеќа да се исплати борити се за љубав. И Марен Јантзен 33 су године. Самохрана је мајка једанаестогодишњег Флориана и води властито свратиште, у којем јој помаже и мајка Дорис. Маренина је ведрина заразна, она увијек зна што хоќе. Иако је веќ имала удварача, нитко није освојио њезино срце јер она не тражи само партнера за себе него и оца за Флориана, због којег је крајње резервирана према мушкарцима, особито јер их је Флорианов отац Цхристиан прије много година оставио. Тек Јан својом топлином и осјеќајношќу успијева пробити њезин оклоп.

Слики

Der LandarztDer LandarztDer LandarztDer LandarztDer LandarztDer LandarztDer LandarztDer LandarztDer LandarztDer LandarztDer LandarztDer LandarztDer LandarztDer LandarztDer Landarzt

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.