poster

The Apprentice: Steam Train

The Apprentice (2005)

Ријалити шоу, Гејм шоу | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 15

епизода: 8 - Steam Train

Содржина

Скупина младих амбициозних пословних људи, одабраних меѓу неколико тисуќа кандидата, борит ќе се у оштрој конкуренцији тијеком дванаест тједана за посао на годину дана и годишњу плаќу од 100.000 фунта код тајкуна Алана Сугара. Сир Алан Сугар је мултимиљунаш и оснивач твртки Амстрад и Виглен. Активно се бави добротворним радом, држи предавања младима о благодатима подузетничког друштва, а блиско је сураѓивао с Гордоном Броwном на пројекту Подузетнички тједан, покренутом у студеноме 2004. Године 1999. добио је почасну племиќку титулу за особите заслуге у британском господарству. Родио се у источном дијелу Лондона 1947. Чврста накана да се ослободи сиромаштва одвела га је у подузетничке воде још у младости. Прао је аутомобиле, продавао фотографије и препродавао ауторадио уреѓаје трговинама у Тоттенхам Цоурт Роаду у Лондону. Данас се његово богатство процјењује на 700 милијуна фунта. Посједује некретнине у Ессеxу, Шпањолској и на Флориди.

Четрнаест младих подузетника добило је сјајну прилику натјецати се за посао код Алана Сугара и годишњу плаќу од 100.000 фунта. То ќе им омогуќити да уче од човјека који јако добро зна како се обогатити. Меѓутим, има једна замка. Сугар нема длаке на језику и не подноси глупе људе. Кандидати прво морају обавити низ захтјевних задатака и пазити да им Сир Алан не да отказ. Тијеком дванаест тједана кандидати ќе живјети заједно и радити у тимовима. Приправник ќе постати она особа коју карактеризирају устрајност, интелигенција и немилосрдност. У беспоштедном пословном свијету, гдје има мјеста само за једног, они који изгубе отиќи ќе празних руку. А овог тједна једна особа ќе добити отказ.

Слики

The ApprenticeThe ApprenticeThe ApprenticeThe Apprentice

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.