poster

U korak sa Kardašijanima

Keeping Up with the Kardashians (2007)


сезона: 17

епизода: 10

Содржина

Ова породица је променила свет. Под сталном лупом јавности, њихов луксузни стил живота натерао је многе да пожеле да су у њиховој кожи. Данас сви знају за сестре Кардашијан и њихову медијску предводницу Ким. Она је лепа, богата и шармантна заводница. У вези је са познатим америчким репером Кање Вестом, са којим има ќерку, а прошла је кроз буран животни период док коначно није дошла до свог среќног краја.
У корак са Кардашијанима сазнаќете све о овој породици, на челу са сестрама Ким, Кортни и Клои. Ким се креатала у свету познатих пре него што је и сама постала позната широм планете. Била је стилиста холивудских звезда, а једна од њених клијената била је и популарна глумица Линдси Лохан. Ким је, на почетку каријере, заједно са своје две сестре отворила бутик Д-А-С-Х који их је даље прогурао у медије.
У августу 2007. објављено је да ќе бројна породица Кардашијан добити и свој ријалити програм. Иако сестре, на први поглед, изгледају као ривалке које упадају у честе сваѓе, оне су повезане чврстом и нераскидивом породичном везом. Врло динамичан живот, раскош и велепни простор у коме бораве чине праќење њихове свакодневице врло забавним и инересантним.
Веќ након прве сезоне сестре Кардашијан су постале мета многих разговора широм планете и лица заступљена на свим насловним странама новина и часописа. Њихов хаотични живот, специфичан смисао за хумор и интензивно исказивање емоција само су неки од разлога што је ова породица, својим ријалити програмом, само до 2010. године, зарадила чак 65 милиона долара.
У току осам година приказивања шоу је доживео и своју експанзију и добио пропратне серијале као што су “Кортни и Клои освајају Мајами” и “Кортни и Ким освајају Њујорк”.

Слики

U korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa Kardašijanima

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.