poster

Хамбург 112

Notruf Hafenkante (2009)

Криминал | Германија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 3

епизода: 25

Содржина

Шок за Хеннинга: његов најбољи пријатељ, пуковник Цхрис Стеин, примљен је тешко озлијеѓен у болницу на Лаби. Стропоштао се низа стубе у инвалидским колицима у свом боксачком студију "Кноцк Оут". Хеннинг сумња да га је нетко напао те заиста и проналази трагове кочења на стубишту. Али тко би се окомио на парализираног тренера бокса? Много је осумњичених. Најприје се састају Мелание и Каи Хассан Демир. Дан прије покушао је силом одвуќи сестру Селиму из боксачкога клуба. Али пуковник се умијешао и посјео је младиќа испред врата. Мотив има и Карл-Хеинз Боцкнер, Стеинов конкурент. Пуковник је прекинуо један боксачки меч због допинга. Отад Боцкнеру за вратом виси тужба. Осим тога, врбовао је Микеа, најбољег пуковникова ученика. Франзи, која због трудноќе сада ради у уреду, сазнаје да младу боксачку наду након једне прометне несреќе муче новчане бриге. Дакле, сва тројица мушкараца имају мотив и могли су бити на мјесту злочина у дотично вријеме.

Слики

Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.