poster

Школски сат: Књига: Тројица у Трњу

Školski sat

Mагазин, Деца | хрватска
Режисер: Ivana Radovčić

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Данас говоримо о кримиќу. Веќини нас у једном раздобљу живота кримиќи су посебно узбудљиви, но у Хрватској нема много књижевника који су се ухватили у коштац с тим жанром. У запетљану мрежу кримиќа веќ је годинама ухваќен књижевник Павао Павличиќ, а чини нам се да су у истраживању кримиќа уживали и наши ученици.

Автор: Ervin Bajuk
Водител: Ivan Planinić
Уредник: Sanja Nakić

Слики

Школски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у ТрњуШколски сат: Књига: Тројица у Трњу

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.