сезона: 1

епизода: 52 - теленовела

Содржина

Педро каже да неќе стати док Тиаа не стрпа у затвор. Тиао даје Магнóлији позајмицу. Јéссица моли Салете да јој помогне. Педро слути да је у Фаустовој соби некаква камера. Циро то види и брзо јури Маг да нешто подузме. Она одлази у Фаустову собу. Тиаго сања Исабелу. Ана Луиса говори Педру да се брине за брата. Циро посјети Фауста у соби и пријети му. Алине улази у Густавову собу и спава с њим. Милеиде избаци Јадера из куќе, након што су провели ноќ заједно. Тиао говори Летíцији да ќе она и даље бити његова кќи. Педро говори Хелô да ќе Салете тужити Тиаа. Бетх покушава избацити Витóрију из Аугустове куќе. Елио налази мини камеру у слици светога Јосипа. Ана Луиса мисли да ју је Циро поставио у дједову собу. Циро и Маг се забрину због камере. Тиао притишќе Марца Гуерру да не запосли Хелô. Педро и Ана Луиса поставе камеру у неку књигу како би мотрили Фауста. Густаво тражи пиштољ у Салетеином стану. Она га ухвати. Антôнио и Рутy Раqуел кажу Гиги да су скупа. Магнóлиа добива полицијски позив, а она га Фаусту набије на нос. Еду посјети Летíцију и каже јој да је Хелô добила отказ због Тиаа. Валдир говори Тиау да га је Салете пријавила полицији.

Слики

Споне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубави

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.