poster

Споне љубави: теленовела

A LEI DO AMOR (2016)

Драма, Pоманса | Бразил

Оценка на корисникот: 1/10

сезона: 1

епизода: 51 - теленовела

Содржина

Бруно потиче Јéссицу да тужи клијента који ју је напао. Милеиде упозори Аугуста да Витóриа омета његову кандидатуру. Вентурини призна инспектору да је Маг наручила атентат на Фауста и Сузану. Хелô каже Yари да је Тиао почистио галерију. Робинсон каже Гледсону да би њега и Луциане могли ухитити због илегалне продаје. Хелô каже Тиау да је поднијела захтјев за раставу. Вентурини каже инспектору да Маг има велики иметак изван земље. Робинсон није сигуран у Густавово поштење. Yара каже Циру да га више не жели видјети и моли га да пусти Витóрију и Аугуста на миру. Витóриа каже Yари да неќе оставити Аугуста. Хелô каже сину да је нашла посао. Славе. Фининхо пријети Јéссици. Салете призна Хелô да је Тиао наручио Зелитово убојство. Тиао проси Маг. Педро говори Фаусту да су оптужили Маг за покушај атентата. Педро насрне на Тиаа када га чује да говори Маг да ќе убити Хелô.

Слики

Споне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубави

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.