сезона: 1

епизода: 30 - теленовела

Содржина

Луциане заводи Вентуринија. Летíциа позива Тиага на роѓенданску прославу. Хелô каже кќери да мора сазнати истину, али у том часу их прекине др. Бруно. Витóриа има ноќне море у вези с Алине. Маг покушава увјерити Хéрцулеса да одустане од кандидатуре. Цамила и Арлиндо састану се у ресторану. Салете каже да ќе морати озбиљно разговарати с Јéссицом. Робинсон пита Цамилу је ли у вези с Арлиндом. Луциане недостаје Вентурини. Маг оптужи Фауста за пријевару. Тиао се каје и испричава се кќери. Хелô је интригирана његовим понашањем. Исабела и Тиаго уживају у Рио де Јанеиру. Мисаел покушава наговорити Алине да дâ отказ. Хелô не вјерује Тиаовим намјерама. Витóриа крвари и пада у очај. Милеиде нуди Салете помоќ. Хелô каже Педру да има дуг према њему. Летíциа се нада да ќе јој се Тиаго вратити. Еду савјетује сестри да одустане од те наде. Педро се изненади када сазна да Олаво има дијете с Гиги. Педро пита Хелô крије ли му нешто. Тиао окреќе Бруну против Педра. Бруно јави Хелô да Тиао мора на претраге.

Слики

Споне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубави

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.