сезона: 1

епизода: 21 - теленовела

Содржина

Исабел каже Даниелу да је његова мама послала Герарда да је слиједи те да можда Ампаро зна што се догодило меѓу њима. Даниел одврати да би му мама веќ дала до знања да нешто зна. Ампаро каже Сергију да Исабел сплеткари откад је дошла у обитељ. Сергио каже да је она та која забада нос у Исабелин живот. Каже јој да зна да је послала Герарда да уходи Исабел. Ампаро отпусти Цармен јер ју је одала. Уриел објасни Цармен да је његово цвијеќе било за Алејандру те да према њој осјеќа само пријатељство. Цармен му каже да Алејандра никад неќе бити његова. Ампаро пљусне Даниела и каже му да је издао брата. Даниел одговори да не може вјеровати да она то тако види. Исабел каже Анибалу да не може вјеровати да ју је дао уходити. Анибал каже да ју је само хтио заштитити. Ампаро каже Исабел да је прешутјела Анибалу њезине сусрете с Даниелом како се браќа не би сукобила због жене попут ње.

Слики

Дивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земља

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.