сезона: 1

епизода: 13 - теленовела

Содржина

Даниел захвали Елиси јер му је рекла тко га је издао и замоли је да се чува. Анибал му понуди своју помоќ, но Даниел одбије. Анибал се потужи Исабел да је сигурно примијетила да Даниел не прихваќа његову помоќ, а она му одврати да је не прихваќа јер га то понижава. Анибал јој одговори да не може више ништа учинити за Даниела, а ни она, те јој савјетује да се удаљи од њега. Елиса каже Царолини да је видјела Даниела са згодном женом и да је очито да ју јако воли. Даниел каже Силвију нека припомене оцу да промијени однос према Вицтору. Отац каже Силвију да је цијели живот радио с њима те да не може вјеровати да ќе се продати за шаку новчиќа. На то му он одговори да није незахвалан, али да има много трошкова, да му је Вицтор понудио новац те да се сада каје. Анибал се шокира када угледа Олгу и Исабел. Олга објави да се дошла опростити јер напушта Сан Јуан дел Валле.

Слики

Дивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земља

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.