сезона: 1

епизода: 9 - теленовела

Содржина

Тиаго и Ана Луиза разговарају о Фаусту. Зуза позове Педра да живи код ње. Бруно је љубоморан због тога. Хелô открије кќери да је због уроте морала прекинути с Педром. Кќи моли мајку да не оставља њезина оца. Педро налази прстен који је дао Хелô. Магнóлиа се буни када Педро одлучи покопати Сузану у гробницу своје мајке. Аугусто се боји након атентата на Фауста. Елио оптужи Магнóлију да га је наручила. Педро вози Хелô, али не примјеќују да их проматрају. Њих двоје разговарају о прошлости. Тиао је наредио Валдиру да прати њихов ауто. Пасцоал позива Маг да се кандидира умјесто Фауста и обавијести је да странка жели да се она кандидира. Педро и Хелô су заједно. Летíцији није драго због њих двоје. Маг сазна да Педро намјерава остати у Бразилу. Валдир обавијести Тиаа да је изгубио Педра из вида. Тиао глуми пред дјецом да није добро како би омео Хелôине планове.

Слики

Споне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубави

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.