сезона: 1

епизода: 10

Содржина

Када Бруклин-Белови почну да живе заједно као новопечена породица, не очекују да ќе им се одомаќити и један куќни љубимац - све док не пронаѓу преслатко, мало, изгубљено штене које се крије у њиховој куќи... То је Вафл, који се лајуќи и машуќи репом увлачи у срца ове породице уз комедију, хаос и огромне, балаве, кучеќе пољупце. Живот никад више неќе бити исти за ову породицу, зато што је Вафл јединствен, магичан пас... Поред тога што има вечиту жељу да се спријатељи са комшијском мачком - и власником мачке који мрзи псе - Вафл, како ќе породица ускоро открити, уме и да говори!

Слики

Вафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од псаВафл чудо од пса

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.