poster

Telo je dokaz

Body of Proof (2011)

Режисер: Michael Grossman

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 17

Содржина

Бриљантна и амбициозна неурокирургиња др. Меган Хунт имала је све. Или је тако мислила. Као прва шефица неурокирургије у угледној филаделфијској свеучилишној болници никад није схватила да њезино захтјевно занимање узима данак њезину особном животу све док је муж није оставио и док није изгубила скрбништво над њиховом тада седмогодишњом кќери. Док се опорављала од те емоционалне трауме, Меган је убрзо претрпјела и физичку... Након прометне несреќе остала је у стању званом парестезија - изненадни нападаји утрнуќа и грчења шака. Но то се стање није манифестирало све до Меганина повратка у операцијску дворану. Изгубила је контролу над инструментима и пацијент је умро на операцијском столу. Меганин живот неурокирургиње ту је био готов.
Након што је несреќом морала одустати од успјешне каријере у неурокирургији, др. Меган Хунт постаје једна од најбољих форензичких вјештакиња у Пхиладелпхији. Унаточ тому што је врло успјешна у свом послу, репутација која је прати познатија је од ње. На среќу има неколико обожаватеља меѓу којима је њезин асистент и истраживачки партнер, Петер Дунлоп, који прихваќа њезино несвакидашње понашање. Њезин став вјеројатно је узрокован болном раставом и недостатком друштвеног живота. Кад су у питању мртваци, докторица Хунт невјеројатно је добра. Али кад су у питању односи са живима, чека је још пуно посла.

Слики

Telo je dokazTelo je dokazTelo je dokazTelo je dokazTelo je dokazTelo je dokazTelo je dokaz

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.