poster

Заљубљена у Рамона: теленовела

ENAMORANDOME DE RAMON (2017)

Драма | Мексико

сезона: 1

епизода: 8 - теленовела

Содржина

Рамóн и Јуана покушавају објаснити Фабиоли цијелу ситуацију, али Фабиола тврди да ју је Јуана преварила и да жели задржати очев новац. Јуана каже Фабиоли да када јој исплате износ, она ќе тај новац предати њезиној баки. Фабиола јој се исприча. Хортенсиа тврди да је потпис на уговору кривотворен и жели да Јуана заврши у затвору. Порфирио је упозорава да у том случају сви губе тај новац, но Хортенсиа намјерава уќи у правну битку под сваку цијену. Хортенсиа оптужи Јуану за кривотворење потписа. Јулио каже да је у том случају Јуана сигурно срушила и авион у којем су путовали Фабиолини и Андреини родитељи. Јулио је упозори да би могла изгубити новац од осигураватељске куќе ако крене у правну битку. Хортенсиа каже да је и на то спремна, само да се Јуана не домогне тог новца.

Слики

Заљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у Рамона

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.