poster

Заљубљена у Рамона: теленовела

Enamorándome de Ramón (2017)

Драма | Мексико

Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 6 - теленовела

Содржина

Виргиниа предбаци Јулију јер није дошао куќи на спавање. Он одврати да је није хтио видјети и да је смијешно да га након толико година провјерава. Виргиниа каже да не може живјети без њега и моли га да јој опрости. Фабиола увјерава Андреу да је чула Јуану кад је рекла да им неќе дати новац и да ќе их преварити. Росендо каже Софíји да како се ријешио Рамóна, тако ќе се ријешити свакога мушкарца који јој приѓе. Софíа одговори да зна да му није стало до њезиних осјеќаја, те да ќе се удати за Тимотеа, али под њезиним увјетима. Софíа тражи да Тимотео прије брака направи ДНК претрагу како би се показало да дијете није његово. Да не би било подвала, она жели одредити гдје ќе та претрага бити обављена, иначе ништа од брака. Антонио предложи Роxани да поновно живе скупа. Фабиола каже Јуани да ју је чула док је разговарала телефоном. Каже јој да је лажљивица и Јуана одлази. Рамóн долази у куќу обитељи Медина Фернáндез к својој мајци.

Слики

Заљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у РамонаЗаљубљена у Рамона

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.