poster

Zaboravljeni prtljag na aukciji

Baggage Battles (2012)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 54

Содржина

Изгубљене ствари нису нестале, оне завршавају на аукцијама изгубљене пртљаге, полицијским аукцијама или аукцијама некретнина. Три тима професионалних купаца на аукцијама купују нечије особно власништво које никада није пронаѓено те се надају да ќе купњом и продајом остварити зараду. Професионални купци - антикни дилер Билл Лероy, продукцијски дизајнер и власница онлине трговине Вал, стручњак за интернетску трговину, Марк Меyер, Лауренце и Саллy Мартин те Траци Ломбарди путују Америком у потрази за стварима које могу препродати, но прије него што их продају, морају позвати стручњаке који утврѓују праву вриједност. Формат налик „Битки за складиште“, који нас упознаје с локалним становништвом и обичајима те опќенито животом у мјестима која посјеќују „трагачи за благом“, врло брзо је придобио своје поклонике, док је посебно интересантно гледати ривалство измеѓу Марка Меyера и Билла Лероyа, бившег маркетиншког стручњака и помодног антикног дилера из Неw Yорка, у овом занимљивом документарном реалитyју који нас води на путовање Америком.

Слики

Zaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukcijiZaboravljeni prtljag na aukciji

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.