сезона: 1

епизода: 38 - теленовела

Содржина

Ницолáс каже маркизи како је увјерен да су обитељ Qуинтеро убили робови. Вицториа баш и није увјерена. Ницолáс тражи од Хиларије да открије све што може о црначким акцијама. Жели имена оних који помажу Мигуелу. Уцјењује је, каже да ќе јој вратити синове из рудника с југа. Сиерво даје Ремедиос дар који јој шаље Тринидад. Вицторија угледа дар и каже како је уобичајено да заљубљени дарују својим изабраницама седеф јер он симболизира чистоќу и вјечност. Вицториа сазнаје да је Хилариа веќ дуго у Аделиној служби, чак и прије Сиервова доласка. Хилариа је госпоѓи Адели оно што је Росита била Исабел. Сви су се окупили у гостионици. Хилариа покушава чути о чему Мигуел разговара с осталим робовима. Мигуел не вјерује Цандели, не жели да она ишта чује о потхвату. Но Цандела га увјерава да је на њиховој страни и да не требају сумњати у њу. Ницолáс одлази Гранадосу. Тражи га да никому не каже што су учинили ослобоѓеним робовима. Гранадос му каже да нема разлога за страх јер се он управо пакира и више се никад неќе видјети. Мáрqуез испитује Гарцíју зашто Гранадос није био с њима док су обављали рацију на Цаицедовој хацијенди. Гарцíа каже да га није нашао ту ноќ. Гарцíа затим разговара с Гранадосом и каже му да што прије оде јер се генерал Мáрqуез распитује о њему. Гранадос му се захваљује па га убада ножем. Цуно то гледа и изненаѓен је. Паца каже Мигуелу, Тринидаду и Милагрос да госпоѓа Ана каже како је Гранадос убио ослобоѓене робове, но она га не може пријавити јер ју је готово претукао на смрт. Мигуел и Тринидад одлазе ухватити Гранадоса уз Пацину помоќ.

Слики

Бијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робиња

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.