сезона: 1

епизода: 8 - LES VEUVES SOYEUSES

Содржина

Обитељи Вонелле, која је угледни произвоѓач шампањца, у року од шест мјесеци догодиле су се двије смрти: прво син који је погинуо у јахачкој несреќи, а затим његов отац који је умро у сну, зацијело од жалости.
Паулова жена Алице де Вонелле тако се нашла на челу подузеќа. Не разумије се у производњу шампањца, али жели великом гестом обиљежити тугу која ју је снашла. Сања о берби која би носила име њезина сина. За тај пројект обраќа се Бењамину Лебелу, свестраном енологу који такво што још никад није радио. Зато и прихваќа изазов, који је то у сваком смислу ријечи јер га у твртки Вонелле дочекују на нож не схваќајуќи чему та интервенција извана.
Почну се низати несретне смрти, због чега се пробуди сумња у све и свакога. Тко вуче конце? Алице, њезин ујак Едоуард, братиќ Аyмериц, неќакиња Марианне или шеф подрума Франçоис? Тај ребус морају ријешити Бењамин и његов помоќник Силвере уједно разраѓујуќи шампањац из којега морају извуќи најбоље, унаточ неповољним климатским увјетима. Ништа није лако кад судјелује и смрт.

Слики

Vino u krvi 01Vino u krvi 02Vino u krvi 03Vino u krvi 04Vino u krvi 05Vino u krvi 06Vino u krvi 07Vino u krvi 08

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.