сезона: 1

епизода: 8

Содржина

Узбудљива прича о девојци која веома млада на трагичан начин остаје без оца и мајке. Сама на свету, почиње борбу за место у друштву и животу покушавајуќи да схвати шта је то њена мајка некад учинила и због чега она мора да испашта њен "грех".
Осма епизода: Наша јунакиња почиње нови живот у престоници. Веќ при првом сусрету стекла је симпатије доктора Божиќа, сина мајчине пријатељице. У његовој ординацији срешќе се са Лулетом, удварачем њене кума Олге.
Неда одлучује да у Београду потражи Дуњу Михлајловиќ, особу која јој је послала новац. За то време Бојан долази у Карловце како би се сусрео са Недом. Приликом изласка у оперу са доктором Божиќем Неда види своју прву љубав официра Бранка...
Играју: Ивана Јовановиќ, Ружица Сокиќ, Војин Ќетковиќ, Весна Станојевиќ, Бојана Грабовац, Катарина Јанковиќ, Милица Грујичиќ, Иван Босиљчиќ, Тијана Чуровиќ, Маринко Маџгаљ, Јасмина Аврамовиќ Редитељ и сценариста: Здравко ШотраУредник: Слободан ТерзиќПродуцент: Зоран Јанковиќ

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.