сезона: 1

епизода: 34 - тв новела

Содржина

На имању Алмонтеових Монтсеррат пољуби Алејандра како би овај допустио Димитрију и Адолфу да остану још неколико дана. У уреду Јувентино се претвара да је забринут за Марíју те моли Алејандра да је разумије. Говори му да га Марíа јако воли те му натукне да Монтсеррат нешто мути с предрадником. Бијесни Алејандро говори му да је предрадник заљубљен у другу жену. У предрадниковој куќи Рефугио предлаже да убију Димитрија, но Јосé Луис му говори да ќе он то ријешити на свој начин. У врту Адолфо савјетује Димитрију да каже Алејандру како је Монтсеррат хтјела побјеќи, с циљем да брже добију новац. Јосé Луис узима коња из коњушнице и одлази с имања, а Јувентино га слиједи. На имању Арéцхига Ангéлица и Јосé Луис опраштају се након заједничког јахања. Јувентино причека да Јосé Луис оде те позове Ангéлицу на састанак с Јосéом Луисом те вечери. Марíа и Алејандро сваѓају се у ходнику. Димитрио их прекида говореќи да је Монтсеррат опет покушала побјеќи. Узрујани Алејандро отпушта Росарио те нареѓује предраднику да појача стражу на имању. Такоѓер упита предрадника познаје ли Јосéа Луиса Áлвареза, што овај изненаѓено пориче. У дворишту Марíа и Адолфо разговарају о њезину пријатељству с Алејандром, а Адолфо јој признаје да му се свиѓа. Схрвана Росарио долази к оцу Анселму и објашњава му да ју је Алејандро отпустио јер му није наsирала жену. Отац Анселмо љутито излази у село, а узрујана Росарио моли Бога да овај не прекрши дано обеќање. Отац Анселмо грди Алејандра јер је отпустио Росарио, али овај не пристаје примити Росарио натраг у службу. Алејандро обеќава да ќе покушати контролирати своју ќудљиву нарав. Монтсеррат обеќава оцу Анселму да више неќе покушавати побјеќи. Такоѓер затражи од свеќеника да јој каже истину о Росарио, јер сумња да је она Алејандрова мајка. У Агуа Азулу Лорето проматра Надију како долази на имање Алмонтеових. Узбуѓени Вíцтор пољуби Надију те заврше у кревету водеќи љубав. Послије Вíцтор моли Надију да га не оставља те договарају планове за вечеру. Лорето пријети Вíцтору и нареѓује му да остави Надију на миру, јер Педро зна за њихову аферу и спреман их је убити.

Слики

УКРАДЕНА ЉУБАВVrtlog života 01Vrtlog života 03Vrtlog života 05Vrtlog života 06Vrtlog života 07Vrtlog života 08Vrtlog života 09Vrtlog života 10Vrtlog života 11Vrtlog života 12Vrtlog života 13Vrtlog života 14Vrtlog života 15Vrtlog života 16

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.