poster

Љубав на коцки

Apuesta por un Amor (2004)

Pоманса | Мексико

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 125

Содржина

Јулиа говори Габриелу да је разговарала с Грацијом. Он јој каже да се не забрињава јер Грацију никад није волио. Доминго инсистира на томе да Грација каже Габриелу да му је син жив, а она каже да му неќе реќи јер ју је Јулиа издала. Јулиа честита Еви на њезину надолазеќем вјенчању с Фелипеом, она јој говори да се боји да се догаѓа нешто лоше. Надиа сазнаје да је дијете које ќе посвојити Јулијево кад начује Грацију како изговара његово име. Каже да неќе реќи ни ријеч Јулији и Габриелу и да су јој јасне предности статуса хранитељице. На дан Евина и Фелипеова вјенчања, она се сјети професора и Францисца, истрчава ван јер не жели да Фелипе умре. Покушава га увјерити да се усели с њом, али он то одбија и њих двоје прекидају. Габриел Доминга моли за помоќ, да уразуми Грацију и објасни јој да је он не воли, да није поштено да муче Јулију подсјеќањем да њезин син Јулио Габриел мртав. Доминго му нервозно говори да му је син жив.

Слики

Ljubav na kocki 01Ljubav na kocki 02Ljubav na kocki 03Ljubav na kocki 04Ljubav na kocki 05Ljubav na kocki 06Ljubav na kocki 07Ljubav na kocki 08Ljubav na kocki 09Ljubav na kocki 10Ljubav na kocki 11Ljubav na kocki 12Ljubav na kocki 13Ljubav na kocki 14Ljubav na kocki 15

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.