poster

Specijalizant: Total Eclipse of the Heart

The Resident (2018)

Драма | САД

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 14 - Total Eclipse of the Heart

Содржина

Др. Рандолпх Белл (Бруце Греенwоод) је шеф кирургије у болници и очигледно пати од болести због које не би смио оперирати. Његове 'дрхтаве руке' њему не представљају проблем, но не задуго. Тврдоглав, упоран и прилично неопрезан, др. Беллу умире пацијент приликом једноставног захвата – операције слијепог цријева. Оно што је требала бити само једна од рутинских операција, претворила се у ноќну мору. Цијели тим лијечника и медицинских сестара који су присуствовали тој операцији, једногласно одлучују како ќе цијелу ствар заташкати...
Доктор Конрад Хокинс (Матт Цзуцхрy) један је до најбољих доктора у болници Частејн Парк. Његов начин рада је све само не конвенционалан. Поред лечења пацијената, Конрад мисли да је његов посао и да руши наде и илузије младих доктора како би их касније претворио у праве докторе. Доктор Девон Правеш (Манисх Даyал) је управо прошао то искуство. Девон је идеалиста и није изгубио свој морални компас али уз Конрадову помоќ убрзо ќе схватити да бити доктор није баш бајно. Њих ќе пратити веома уважена и поштована медицинска сестра Николета Невин (Емилy ВанЦамп). Иако је Конрад отворио Девонове очи по питању стварног стања у болницама, овај некада оптимистични доктор схватиќе да је медицина бизнис као и све остало. Нису сви пацијенти анѓелчиќи нити су сви доктори "богови".

времетраење: 42 мин

Слики

SpecijalizantSpecijalizantSpecijalizantSpecijalizantSpecijalizantSpecijalizantSpecijalizant

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.