сезона: 6

епизода: 8

Содржина

Петеро кандидата, кухара аматера, заљубљеника у добру храну и гастро креативаца из различитих дијелова Хрватске сваког тједна одмјерава своје кулинарске вјештине с циљем да постану натјецатељ с највише освојених бодова за гостопримство, креативност и умијеќе у кухању. 'Вечера за 5 на селу' непромијењеним концептом из сезоне у сезону привлачи нове гледатеље, а непрекидни феномен популарности најдуговјечнијег домаќег кулинарског схоwа један је од ријетких случајева у нашем телевизијском етеру. РТЛ-ов омиљени и најдуговјечнији кулинарски схоw гледатељи ќе сада пратити у сезони у којој ќе се представити различити занимљиви карактери, као и сласна домаќа јела. Емисија која се не бави покушајима претенциозног кухања него очувањем традиције, кориштењем локалних намирница, актуализирањем рецепата из кухарица наших мама и бака, слави лијеп обичај окупљања око стола с пријатељима те се бави животним причама кандидата, увукао се у срца и домове гледатеља и тамо остао веќ шеснаест сезона. 'Вечера за 5 на селу' гледатеље успјешно осваја веќ годинама, а у посебном сјеќању бројних љубитеља схоwа остао је легендарни дубровачки тједан. За госте све мора бити савршено - мисао је водиља сваке особе која припрема важну вечеру, но жеље натјецатеља су једно, а изведба у кулинарском схоwу „Вечера за 5 на селу“ често испадне нешто сасвим друго! Без обзира на не тако беспријекорне презентације, понеко превише зачињено или уопќе не зачињено јело, калкулације, декорације, симпатичну неспретност пред камерама - „Вечера за 5 на селу“ сваком новом сезоном наставља увесељавати гледатеље зато што с нестрпљењем ишчекују кандидате који ќе их, осим јеловником, разоружати својим карактером и спонтаношќу. Сваки тједан гледатељи ќе упознати петеро натјецатеља који ќе својим јеловником покушати одушевити своје госте, али и гледатеље пред малим екранима, надајуќи се да је то довољно за главну награду. Само о њима овиси хоќе ли притом презентирати посебности, обичаје и традиционална јела свог краја или ќе се упустити у неку одважнију кулинарску причу. А вечера коју ќе обиљежити добра храна, још боље дружење и најбоље оцјене, сваки ќе тједан једном домаќину донијети поклон-бон Прима намјештаја од 5000 куна док ќе гости тог тједна освојити бон у вриједности од 1000 куна.

Слики

Вечера за 5Вечера за 5Вечера за 5Вечера за 5Вечера за 5Вечера за 5Вечера за 5Вечера за 5Вечера за 5Вечера за 5Вечера за 5Вечера за 5Вечера за 5Вечера за 5

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.