poster

Валериа

Valeria (2008)

Cапуница | Венецуела, САД

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 2.3/10
(3 гласови)

епизода: 171

Содржина

Леополдо говори Мирослави да ќе бити тужилац на њезину суѓењу. Мирослава говори Валерији и Леополду да не жали ни за чим, да није побијеѓена и да неќе стати док их не види мртве. Мирослава почиње говорити бесмислице. Увјерена је да је она Валериа. Марíа Инмацулада увјерава Јулиа да су је Хилда и Ана Луцíа удариле како би им показала да ќе остати у куќи колико год пожели. Син Ане Луцíје је крштен. Валериа му је кума, а као изненаѓење Ана Луцíа и Исидро одлуче да би Леополдо требао бити кум. Гуиллермо говори Ангели да се жели оженити њоме. Она га моли да јој да времена. Ангела ништа не замјера Ани Луцији и Исидру и нада се да ќе се заљубити у Гуиллерма. Валериа и Леополдо разговарају на крштењу. Марќиа Инмацулада их покушава раздвојити, али не успијева.
Лолита је пребачена у женски затвор. Прије тога Агрипина је посјеќује и говори јој да ќе увијек бити уз њу, али Лолита је одбија и говори јој да је не посјеќује јер неќе пристати да је види. Освалдо Аризменди препоруча Агрипини да је неко вријеме не посјеќује. Леополдо говори Валерији да је воли више него икада и моли је за нову прилику.

Слики

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.