епизода: 5

Содржина

Маја Гамулин и Фране Радовани, млади пар, након пропасти заједничке маркетиншке компаније и сазнања о Мајиној трудноќи, одлучује да се пресели из Загреба на острво Кампар. Тамо планирају да се, с Франином породицом, угледним острвским винарима Радованијима, упусте у винарство.
Први корак на том путу је куповина земљишта за нове винограде. Франин отац Винко жели да купи земљиште на делу острва који се зове Малашчица, и које је тренутно у власништву цркве и мештана. Ствар се компликује веќ у старту. Браќа Марин и Јозо нису рашчистили власништво над једном парцелом па измеѓу њих долази до сукоба. Много веќи проблем појављује се у лику непознатог купца, који жели да купи исто земљиште, да му промени намену и на њему изгради апартманско насеље. Испоставиќе се да је у питању Мајин отац, Звонимир Гамулин, корумпирани граѓевински предузетник, пореклом с Кампара, који тим пројектом покушава да спаси фирму пред колапсом.

Слики

ЛозаЛозаЛозаЛозаЛозаЛозаЛозаLoza-01Loza-02Loza-03Loza-04Loza-05ЛозаЛоза

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.