poster

Валериа-наст.

Valeria (2008)

Cапуница | Венецуела, САД

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 13

Содржина

Валериа захваљује Áлвару што ју је довезао куќи с факултета, али не прихваќа његов позив на вечеру. Тонy одлази у бар у потрази за цуром коју је платио, а то је заправо Ана Луцíа. Кад ондје угледа Јулија, побјеќи ќе уз Манонину и Естреллину помоќ. Лолита ќе угледати Ану Луцíју и готово ќе је открити. Самуел ќе позвати Леополда у свој уред како би Јуан Игнацио могао отиќи к Валерији. Тонy и Јуан Игнацио гледају како Леополдо одлази од Валерије. Тонy држи стражу, и кад се Јуан Игнацио приближи Валерији, она ќе се успаничити и покушати побјеќи, но он ќе јој понудити новац у замјену за шутњу о силовању које се догодило прије три године. Валериа одбија узети новац и губи свијест.

Слики

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.