poster

Белата кралица

The White Queen (2013)

Драма | Обединетото Кралство, Франција
Режисер: Colin Teague, James Kent

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 5

Содржина

Фасцинантан портрет једне од најтурбулентнијих епоха у енглеској историји. Прича почиње у ратом разореној земљи 1464. и испричана је на јединствен начин из угла три различите, али подједнако немилосрдне жене које се боре за круну.
„Бела краљица“ је фасцинантан портрет једне од најдраматичнијих епоха у енглеској историји. Прича о љубави и пожуди, завоѓењу и превари, издаји и убиству, испричана на јединствен начин из угла три различите, али подједнако немилосрдне жене – Елизабет Вудвил, Маргарет Бофорт и Ане Невил. У свом походу на моќ, ове три жене ќе варати, манипулисати и заводити да би дошле на енглески престо. Година је 1464. и Тјудори још увек нису завладали земљом, а рат бесни око тога ко ќе бити законити краљ Енглеске. Води се љута борба измеѓу две стране исте породице, куќе Јорк и куќе Ланкастер, а ове три жене се подједнако очајнички надмеќу за круну.

Слики

LionsgateLionsgateLionsgateLionsgateLionsgateLionsgateБелата кралицаБелата кралицаБелата кралицаБелата кралицаБелата кралицаБелата кралицаБелата кралицаБелата кралицаБелата кралица

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.